• Torba, worek do pieczenia mięsa i warzyw, kompostowalny, 6 szt., If You Care

Torba do pieczenia warzyw i mięsc, kompostowalna, 6 szt.

29.99
szt.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 12
Paczkomaty InPost 12
Poczta Polska 15
Poczta Polska (Pobranie) 18
Kurier 18
Kurier (Pobranie) 23
Dostępność Mało
Zostaw telefon

Torba, worek do pieczenia mięsa i warzyw, kompostowalny, 6 szt., If You Care

Innowacyjne papierowe torby do pieczenia mięs i warzyw.

Torby nie zawierające chloru z niebielonego papieru.

Papier odporny na tłuszcz.

Świetna alternatywa dla plastikowych worków do pieczenia.

Worki w rozmiarze M - idealne do pieczenia kurczaka, średnich pieczeni, ryb, warzyw i innych

Cechy:

Kompostowalna i ekologiczna alternatywa dla plastikowych worków i rękawów.

Niebielony papier nie zawierający chloru.

Torba w rozmiarze: 36,5 x 27 x 9,2

Wyprodukowane w Finlandii.

Sposób użycia:

Dolny szew torby jest zaprojektowany tak, aby wypuszczać parę z worka do pieczenia podczas gotowania, więc najlepiej nie napełniać worka zbyt dużą ilością płynu. Aby uzyskać najlepsze wyniki, umieść żywność na środku torby i unikaj przepełnienia. Po ugotowaniu możesz zrobić pyszny sos z pozostałego na dnie torebki płynu. Z łatwością przygotuj „posiłek w jednym garnku” poprzez pieczenie warzyw, takich jak cebula, ziemniaki lub marchewka z mięsem.

Ostrzeżenie:

Przed gotowaniem nie podnoś worka do pieczenia wypełnionego składnikami, ponieważ worek może się rozerwać. Po ugotowaniu należy zachować szczególną ostrożność podczas otwierania torby, ponieważ para będzie bardzo gorąca.

Kompostowalna i ekologiczna alternatywa dla plastikowych worków i rękawów.

Niebielony papier nie zawierający chloru.

Torba w rozmiarze: 36,5 x 27 x 9,2

Wyprodukowane w Finlandii.

Certyfikaty:

image

image

image

image

image

Dolny szew torby jest zaprojektowany tak, aby wypuszczać parę z worka do pieczenia podczas gotowania, więc najlepiej nie napełniać worka zbyt dużą ilością płynu. Aby uzyskać najlepsze wyniki, umieść żywność na środku torby i unikaj przepełnienia. Po ugotowaniu możesz zrobić pyszny sos z pozostałego na dnie torebki płynu. Z łatwością przygotuj „posiłek w jednym garnku” poprzez pieczenie warzyw, takich jak cebula, ziemniaki lub marchewka z mięsem.

Ostrzeżenie:

Przed gotowaniem nie podnoś worka do pieczenia wypełnionego składnikami, ponieważ worek może się rozerwać. Po ugotowaniu należy zachować szczególną ostrożność podczas otwierania torby, ponieważ para będzie bardzo gorąca.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie